Close
havermoutpap met amandelpasta en amandelen

HAVERMOUTPAP MET AMANDELPASTA

De combinatie van havermoutpap met amandelpasta, banaan, chocola en amandelen is echt heerlijk. En behalve lekker is dit ontbijt ook een voedzame en gezonde start voor een lange dag. Dit moet je een keer proeven!

Ingrediënten (voor 1 portie):

  • 120 ml amandelmelk
  • 30 gr havermout
  • Halve appel
  • Halve banaan
  • 1 flinke el amandelpasta (als je dit niet in huis hebt, kun je ook pindakaas gebruiken)
  • 1 el ongebrande amandelen of amandelschaafsel
  • 1 tl cacaonibs
  • ½ tl koekkruiden

En zo maak je de havermoutpap met amandelpasta:

  1. Rooster de amandelen (of het amandelschaafsel) een paar minuutjes op laag vuur in een koekenpan tot ze lichtbruin zijn.
  2. Doe de amandelmelk en havermout in een schaaltje en zet 1.45 minuten in de magnetron.
  3. Snijd de appel en banaan in stukjes.
  4. Laat de havermoutpap een minuutje afkoelen en serveer met de amandelen, stukjes appel en banaan, cacaonibs, amandelpasta en een beetje koekkruiden.

Enjoy your breakfast!

havermoutpap met amandelpasta en amandelen
Fan van havermoutontbijtjes? Probeer ook eens deze havermoutpap met appel, rozijnen en kaneel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *