Close
kerriewraps

KERRIEWRAPS MET HUMMUS EN (GEGRILDE) GROENTEN

Het fijne aan wraps is dat je ze met van alles kunt vullen. Ik varieer dan ook eindeloos met verschillende sauzen, groenten, peulvruchten, noten en toppings. Een combi vind ik zó lekker dat ik die wel met jullie moet delen: kerriewraps met hummus en (gegrilde) groenten. Mmm! Check gauw het recept.

Ingrediënten (voor 4 gevulde kerriewraps):

  • Tortilla wraps meergranen
  • 130 gr kikkererwten
  • 1 courgette
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • Pompoenhummus
  • 100 gr spinazie
  • 2 el olijfolie
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el komijnpoeder
  • 1 el kerriepoeder
  • Peper

En zo maak je ze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (grillstand).
  2. Meng de olijfolie, paprika-, komijn- en kerriepoeder in een kom.
  3. Maak de kikkererwten schoon en laat goed uitlekken. Snijd de courgette in plakjes. Doe ze daarna in de kom met olijfolie en kruiden.
  4. Mix alles door elkaar en leg de stukjes courgette en kikkererwten op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif 20 minuutjes in de oven.
  5. Beleg de tortilla’s vast met hummus, spinazie, tomaat en avocado.
  6. Doe daarna ook de gegrilde courgette en kikkererwten op de wraps.
  7. Breng op smaak met peper, rol ze op en serveer met een satéprikker.

Enjoy!

kerriewraps
kerriewraps
Ga jij deze heerlijke gevulde kerriewraps maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *