Close
kaneelkoekjes

KNAPPERIGE KANEELKOEKJES

Deze koekjes zijn gemaakt van wraps! Huh, hoe dan? Dat leg ik je uit! Binnen 20 minuten tover je wraps namelijk om in mega knapperige en lekkere kaneelkoekjes. En dat met maar 4 ingrediënten. Ik geef toe, echt gezond zijn ze niet, maar dat mag ook weleens toch?

Ingrediënten (voor 16 stuks):

  • 2 kleine wraps
  • 3 el kokosolie
  • 2 el kokosbloesemsuiker
  • 1 el kaneel

En zo maak je de kaneelkoekjes:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd elke wrap in 8 stukjes/puntjes.
  3. Verwarm de kokosolie in een schaaltje in de magnetron zodat-ie vloeibaar wordt. Meng daarna met de suiker en kaneel.
  4. Doe de wrap-stukjes erbij. Roer goed door elkaar zodat elke kant van alle stukjes is bedekt met een laagje kokosolie, suiker en kaneel.
  5. Leg ze daarna één voor één op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif 10 minuten in de oven. Hierna zijn de koekjes zo knapperig, dat je helemaal vergeet dat ze van wraps zijn gemaakt.
  6. Laat ze even afkoelen voor je ze opeet. Enjoy!

Ga jij deze koekjes maken?

kaneelkoekjes
kaneelkoekjes
Meer zin in een hartige snack? Deze geroosterde kikkererwten zijn net zo makkelijk om te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *