Close
pantosti

PANTOSTI MET PESTO EN “KAAS”

Toen ik veganistisch ging eten, had ik niet gedacht ooit nog een lekkere tosti te eten. Máár deze pantosti zonder kaas is minstens net zo lekker als een tosti met kaas. De smaak heeft zelfs iets weg van kaas. Dus weet je nog niet wat je vandaag gaat lunchen? Dan weet je het nu!

Dit heb je nodig:

  • 2 boterhammen, ik gebruikte volkoren brood
  • Vegan pesto of homemade pesto
  • Edelgistvlokken
  • Plantaardige bakboter
  • Eventueel een tomaat of ketchup

En zo maak je de pantosti:

  1. Beleg één boterham met pesto.
  2. Strooi een laagje edelgistvlokken over de pesto en leg de andere boterham er bovenop.
  3. Verwarm een beetje boter in een koekenpan.
  4. Bak beide kanten een paar minuten op laag vuur tot ze lichtbruin zijn.
  5. Serveer jouw pantosti eventueel met plakjes tomaat of een beetje ketchup.

Eet smakelijk!

pantosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *