Close
snelle havermoutpap

SNELLE HAVERMOUTPAP MET PINDAKAAS

Voor wie het elke ochtend ook weer een race tegen de klok is om op tijd de deur uit te gaan, deel ik dit super snelle en simpele ontbijtrecept: havermout met appel en pindakaas. Geloof me, als je dit een keer op hebt, wil je niet anders.

Ingrediënten (voor 1 portie):

  • 120 ml amandelmelk
  • 30 gr havermout
  • Appel
  • 1 flinke el 100% pindakaas
  • 1 el lijnzaad
  • Eventueel een klein handje nootjes naar keuze (ik gebruikte amandelen, maar walnoten of paranoten kunnen bijvoorbeeld ook)

En zo maak je de snelle havermoutpap:

  1. Snijd de appel in stukjes.
  2. Doe de amandelmelk, havermout en appel in een schaaltje en zet 2 minuten in de magnetron.
  3. Laat de havermoutpap een minuutje afkoelen en garneer met de lijnzaad, pindakaas en eventueel nootjes.

Het lekkerste is als je bij elke hap een klein beetje pindakaas proeft 😉 Geniet ervan!

snelle havermoutpap
Heb je wel tijd voor een uitgebreider havermoutontbijt? Dan raad ik je aan om deze variant met amandelpasta eens te proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *