Close
pestostengels

TAPENADE- EN PESTOSTENGELS

Voordat ik veganistisch ging eten, was ik gek op kaasstengels. Omdat ik nu geen kaas meer eet, ging ik op zoek naar een lekker alternatief. Na het maken en proeven van deze tapenade- en pestostengels, wist ik het zeker: dit is de perfecte vervanger. Zo lekker! Benieuwd hoe je ze maakt?

Ingrediënten:

En zo maak je de tapenade- en pestostengels:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd doormidden.
  3. Beleg het ene stuk voor de helft met tapenade en het andere stuk voor de helft met pesto.
  4. Vouw beide stukken dubbel en snijd in smalle reepjes.
  5. Draai deze rond en leg alle reepjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Strooi edelgistvlokken over de stengels en zet 15 à 20 minuten (afhankelijk van je oven) in de oven. Als ze lichtbruin zijn, zijn ze klaar!

Dat wordt smullen!

pestostengels
Meer zin in een zoete snack? Probeer dan eens deze mega lekkere bounty-snickers-repen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *