Close
vegan biefstuksalade

VEGAN BIEFSTUKSALADE

Als veganist nooit meer biefstuk eten? Jawel hoor! Sinds juni ligt er namelijk een vegan variant van Vivera in de supermarkt. En die heb ik natuurlijk even voor jullie uitgeprobeerd. Mijn oordeel? Super lekker! ’s Winters bijvoorbeeld met aardappels en groente, maar ’s zomers maak ik er graag deze vegan biefstuksalade mee.

Ingredi√ęnten salade (voor 2 personen):

  • 100 gr verse (baby)spinazie
  • 2 porties quinoa
  • 130 gr tuinboontjes
  • 2 paprika’s
  • 1 avocado
  • 2 stukken vegan biefstuk, zoals deze Biefstukc van Vivera
  • Balsamicoazijn

En zo maak je de vegan biefstuksalade:

  1. Kook de quinoa zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Spoel de tuinboontjes schoon en snijd de paprika en avocado in stukjes.
  3. Verdeel de spinazie, quinoa, tuinboontjes, paprika en avocado over twee borden.
  4. Bak de biefstuk in een paar minuten in een beetje kokos- of olijfolie bruin.
  5. Snijd de biefstuk in stukjes en leg deze over de salade heen.
  6. Ik heb alleen een klein beetje balsamicoazijn over de salade gesprenkeld, maar voel je vrij om een lekkere dressing te maken ūüėČ
  7. Serveer eventueel met stokbrood en een supersmeu√Įge homemade hummus.

Geniet ervan!

vegan biefstuksalade
Heb jij de vegan biefstuk al geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *