Close
vegan melkchocoladebrokken

VEGAN MELKCHOCOLADEBROKKEN

Deze vegan melkchocoladebrokken zijn een combinatie van chocoladereep en chocolade fudge. Geen healthy recept, maar één ding is zeker: dit is de hemel. De chocoladehemel. Ga snel de keuken in want dit wil je proeven!

Dit heb je nodig:

  • 100 gr pure chocola
  • 30 gr van je favoriete noten (ik gebruikte paranoten, macadamianoten, pecannoten, walnoten, amandelen en hazelnoten)
  • 1 el kokosolie
  • 2 el amandelmelk
  • Kokosrasp

En zo maak je de vegan melkchocoladebrokken:

  1. Smelt de pure chocolade au bain marie.
  2. Snijd of hak de nootjes in iets kleinere stukjes.
  3. Doe de nootjes, kokosolie en amandelmelk bij de gesmolten chocolade en roer goed door elkaar.
  4. Giet alles daarna in een schaaltje dat vriezerbestendig is.
  5. Strooi er wat kokosrasp overheen en zet je chocolademengsel minimaal een uur in de vriezer.
  6. Snijd in stukjes en… genieten maar!

Als je over hebt (onmogelijk!), kun je de chocolade gewoon in de koelkast bewaren. Ga jij deze chocoladebrokken maken?

vegan melkchocoladebrokken
Heb je de smaak te pakken? Probeer ook eens deze chocolademuffins van zoete aardappel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *