Close
vegan pesto

VEGAN PESTO

Echte keukenprinsessen maken hun pesto zelf! Daarom deel ik dit yummy en easy vegan pesto recept. Smeer je homemade pesto bijvoorbeeld op een tosti of gebruik ‘m door deze pasta pesto. Mmm!

Dit heb je nodig:

  • 30 gr verse basilicum
  • 30 gr pijnboompitten
  • 20 gr edelgistvlokken
  • Teentje knoflook
  • 4 à 5 el olijfolie
  • Peper en zout

Ook nodig:

  • Keukenmachine

En zo maak je de vegan pesto:

  1. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine.
  2. Mix tot je een mooie substantie hebt.

Simpel hè? Enjoy!

Hoe lang kun je zelfgemaakte pesto bewaren?

Heb je over? Bewaar de pesto dan gewoon in een afgesloten bakje in de koelkast. Omdat er geen conserveringsmiddelen aan toe zijn gevoegd, kun je de pesto niet heel lang bewaren, maar wel een paar dagen. Sowieso knap als-ie dan nog niet op is! 😉

vegan pesto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *